Бидете дел од активниот живот

Уживајте во магичните моменти кои ги нуди животот


Phonak слушните помагала - флексибилни форми, бои и стилови.

Phonak го има вистинското слушно помагало за вас без оглед на степенот на оштетеност на слухот ,вашиот животен стил, вашите лични потреби, вашата возраст или вашиот буџет. Ние одлучивме да  развиеме исклучителни решенија за слухот за сите корисници.

Do not delete or try edit this element


Phonak Naida V 

Пристап до подобра комуникација

Phonak Naida V hearing aid

 Phonak Naída V овозможува поголема моќност и перформанси за оние корисници кои имаат големо до тешко оштетување на слухот. Ја зголемува разбирливоста на високите тонови и овозможува сосема ново искуство при носењето на слушно помагало.

 Phonak Vitro V

Phonak Virto V

Голема чујност. Визуелно мал.

 

Со единствениот дизајн кој совршено се прилагодува на вашиот ушен канал и обезбедува за максимален конфор, ова помагало е најмалиот слушен апарат со најдобрите перформанси.

  • Изработен по мерка на вашиот ушен канал
  • Комбинација од перформанси и дискретност
  • Максимален конфор и квалитет на звук

 

 

file_download Превземи упатсво за употребаPhonak Bolero V

Phonak Bolero V

Најдобри перформанси и сигурност

 

 Phonak Bolero V слушните апарати ја поседуваат нашата најнова технологија и се дизајнирани да обезбедат непречено слушање, дури и во најтешко разбирливи ситуации. Сето тоа во естетски привлечен и робустен дизајн.

 

file_download Превземи упатство за употребаPhonak CROS II

Phonak CROS II

Паметно решение кога слухот е оштетен само на едното уво

 

Доколку имате оштетување на слухот само на едното уво, во бучна средина не можете да ги пратите разговорите бидеќи не се одвиваат од страна на тоа уво кое слушате, не можете да разговарате на телефон и сте несвесни за опкружувањето, тогаш Phonak CROS II е вистинското решение за вас.

 

file_download Превземи упатство за употребаPhonak PilotOne

Phonak Audéo V

Неспоредлива точност,бесконечна прецизност

 

Интелигентното Audéo V слушно помагало е базирано на  нашиот нов, врвен AutoSense оперативен систем. Ова помагало така наречено приемник-во-канал (RIC),  ја означува следната генерација на слушни помагала за лесно и природно слушање дури и во средини со најголем предизвик за слушање.

 

file_download Превземи упатство за употреба


Do not delete or try edit this element

Phonak Naída Q

Phonak Naída Q

Моќ која го менува животот

 

Супериорната технологија применета во Phonak Naida Q слушниот апарат нуди единствени карактеристики дизајнирани да го збогатат вашето искуство со звуците од вашето секојдневие.

  • Моќен слушен апарат, базиран на бинаурален пренос  на звучниот сигнал (Binaural VoiceStream technology)
  • Опција со Power Slim Tube за подобрен естетски изглед
  • Отпорен на вода и прав

 

file_download Превземи упатство за употреба


Phonak Vitro Q

Phonak Virto Q

Виртуелно невидлив

 

Врвната Quest генерација со својата Virto Q серија е претставена со дискретни интраканални модели. Дискретното слушање никогаш не звучело подобро! Изборот може да биде помеѓу четири различни класи во однос на цената и квалитетот на примениот звук.

 

file_download Упатство за употреба


Phonak Bolero Q

Phonak Bolero Q

Докажани перформанси

 

 

Врвот на најновата Quest генерација, својот целосен потенцијал го постигнува со единствената технологија на бинаурален пренос  на звучниот сигнал (Binaural VoiceStream technology). Уживајте во врвното слушање со задушните модели без разлика каде се наоѓате. Достапен е во повеќе модели, вклучувајќи го и водоотпорниот модел.

 

file_download Превземи упатство


Phonak Baseo Q

Phonak Audéo Q

Мал апарат со големи перформанси

 

Оптимално слушање и во најпредизвикувачките средини, одличен квалитет на звук и дискретен, современ дизајн.

  • Мали димензии кои виртуелно исчезнуваат позади увото
  • Избор на модели во различни класи
  • Опција која ви помага полесно да живеете со тинитусот

 

file_download Превземи упаство за употреба


Phonak Baseo Q

Phonak Baseo Q

Основен модел на апарат по достапна цена

 

 

Baseo Q се одлични дигитални апарати од основната класа.  Овозможуваат конфорно слушање и ја подобруваат комуникацијата во тивка средина. Наменети се за мало до големо оштетување на слухот.

 

file_download Превземи упатство за употреба


Phonak Tao Q

Phonak Tao Q

Невидлив канален апарат по достапна цена

 

Tao Q се одлични канални дигитални апарати од основната класа.  Овозможуваат конфорно слушање и ја подобруваат комуникацијата во тивка средина. Наменети се за мало до големо оштетување на слухот.

 

file_download Превземи упатство за употреба


Nios S H20

Audéo S

Audéo S

Award winning design

Audéo S го поседува најдобриот дизајн во индустријата со софистицирана технологија. Audéo S производите нудат широк спектар на апликации, истовремено зачудувачки мали, елегантни куќишта за апарат.

 

file_download Превземи упатство за употреба


Ambra

Ambra

High performance

Phonak Ambra е најново достигнување во однос на начинот на слушање и исполнување на Вашите предизвици. Со богатство од иновативни карактеристики во слушањето и врна технологија во дизајнот, Phonak Ambra ги соединува сите овие елементи заедно. Уживајте во прекрасното слушање, насекаде, секојдневно.

 

file_download Превземи упатство за употребаSolana

Solana

Совршен баланс меѓу цена/карактеристики

Phonak Solana поседува импресивени карактеристики и е одличен баланс во однос цена- карактеристики.  Phonak Solana ја менува перцепцијата на она што слушните помагала можат да го понудат.

 

file_download Превземи упатство за употреба


Cassia

Cassia

Одличен баланс на цена/карактеристики

Со врвен дизајн и технологија, Phonak Cassia се одликува со одличен однос цена -карактеристики и e идеално решение за многу корисници

 

file_download Превземи упатство за употреба


Dalia

Dalia

Основни перформанси

Доколку барате ефикасно слушно помагало за подобра разбирливост на говорот во секојдневната комуникација, по достапна цена, Phonak Dalia е вистинскиот избор за вас

 

file_download Превземи упатство за употребаNaída S

Naída S

Верувај во моќта да слушаш повеќе

 

  

Naída S е дигитален слушен апарат од педијатриската линија, дизајниран за флексибилност, задоволувајќи ги индивидуалните потреби преку посебната фунција SoundRecover.  

 

file_download Превземи упатство за употреба


CROS

CROS

За еднострано оштетен слух

Phonak CROS е одлично решение за корисниците кои имаат оштетување на слухот само на едното уво.  

 

file_download Превземи упатство за употреба

 

 

 

 


Dalia

Phonak Sky

Слушни помагала за деца

Најновото семејство на слушни помагала наменети за деца. Овие помагала се темелат на најновите технологии на Phonak,која му  овозможува на детето да  ги  слуша звуците кои се најважни во говорот. Овозможуваат подобро слушање во сите средини и ситуации, на училиште, при спортување, на ветровито и дождливо време, при разговори по телефон.  

 

 

 

 

 

file_download Превземи упатство за употребаDo not delete or try edit this element

Специјалистот за слушни помагала ќе ви помогне да направите најдобар избор. Тие ги имаат предвид вашите потреби, вашиот буџет, вашиот животен стил и вашите индивидуални преференции. Do not delete or try edit this element