Посветени на промена на вашиот живот

Посветени на промена на вашиот живот

Нашата мисија е да ве поврземе со убавината на звуците

Дознајте повеќе

keyboard_arrow_down

Do not delete or try edit this element


Phonak слушните помагала се најдоброто решение за потребите на луѓето со оштетен слух

Благодарение на модерната технологија, иновативниот дух,  највисоките стандарди за квалитет и водечка експертиза во индустријата, Phonak е во можност постојано да ви ги овозможи најдобрите можни решенија за вашиоте потреби со слухот. Ние веруваме дека може да се направи повеќе, подобро, за секој оној кој има оштетен слух, и нема да запреме се додека носењето на слушно помагало не стане прифатливо од страна на корисниците како што се очилата или контактните леќи. Впрочем, зошто тоа да биде поинаку?


Do not delete or try edit this element

Со добар слух, до поквалитетен живот

 

Способноста да се слуша е основен дел од нашите животи. Но, користењето на слушно помагало е од суштинско значење за секојдневната комуникација. Тоа нè поврзува со нашето семејство, пријатели и соработници. Но, ние ретко размислуваме за важната улога која нашето уво, како сложен орган, ја има во нашите животи.

 

Не чекајте предолго

Во просек, луѓе со оштетен слух чекаат дури 10 години додека превземат нешто во врска со тоа. Многу малку луѓе  превземаат навремени чекори за да го подобрат квалитетот на живеење.

 


Phonak слушниот апарат лесно се вклопува во вашиот живот

 

Phonak е глобален лидер во развојот на решенија за оштетен слух. Со нашите постојани напори за изнаоѓање на нови решенија, ние успеавме да постигнеме највисока стапка на иновација во индустријата.

 


 

Пронајдете експерт близу вас

Превземете го следниот чекор и посетете слецијалист за слушни помагала. Регуларните тестови за проверка на слухот ќе ви помогнат рано да детектирате дали имате оштетен слух. Кога последен пат сте правеле проверка на слухот?

 


Phonak во Македонија

Phonak е присутен во Македонија преку својот локален партнер за дистрибуција СЛУХ 1 ДОО Скопје

 

СЛУХ 1 е специјализирана продавница за промет и изработка на ортопедски слушни помагала, генерален застапник на Phonak www.phonak.com за Р.Македонија.

 


Do not delete or try edit this element

Кратки вести за Phonak 

 

Прочитајте ги нашите последни вести, дознајте за настаните кои ги организираме, или едноставно останете информирани за нашите производи. Останете со нас , Phonak постојано ве информира и се грижи за вас.


Уживајте во магичните моменти од животот со моќните решенија за слух на Phonak

 

Do not delete or try edit this element

Phonak Bolero V ја поседува нашата најнова врвна технологија и е дизајниран да обезбеди непречено слушање, дури и во најтешко разбирливи ситуации

Секое дете е единствено и има различни потреби во слушањето. Овие потреби зависат од возраста на детето.