Откријте повеќе за слухот на вашето дете

Педијатриски решенија за секоја возраст


Слушни помагала и додатоци за деца

Секое дете е уникатно па така е и неговото слушање. Со широкиот спектар на Phonak слушните помагала и безжични додатоци за комуникација, постои технолошко решение за деца на секоја возраст.

Повеќе за педијатриските решенија

keyboard_arrow_down

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

Слушни помагала за деца

Наменети за сите возрасти, од мало бебе до тинејџер, Phonak ги разбира нивните потреби и користи технологија која не само што ќе им овозможи оптимално слушање, туку и забава и задоволство при носењето. Дознајте повеќе за перформансите и дизајнот на Phonak Sky.


Do not delete or try edit this element

Запознај го Phonak Sky

Нова педијатриска линија на слушни помагала наменета за деца.

Најобемно портфолио досега ,исклучиво наменето за деца за секоја возраст со мало до тешко оштетување на слухот.

  • 3 зад ушни модели и 1 RIC модел со 3 нивоа на изведба
  • Базирани на Quest платформата, ги нудат придобивките од бинауралната VoiceStream технологија ™ за деца
  • Отпорни на вода,прашина ,со заштитно капаче за батерија
  • Уникатен микс од бои за куќиштата и хорните на апаратите
  • Зголемени можности за компјутерско подесување на апаратите во програма Junior mode

Phonak Sky  им овозможува на децата да ја изразат својата личност преку персонализирање на  своето помагало, благодарение на можноста да изберат боја на ќуќиштата и хорните од апаратите.

 


Безжични комуникациски додатоци за деца

Многу ситуации може да претставуваат предизвик за слушање, така што понекогаш дури и на повеќето напредни слушни помагала им е потребен додаток. Со нашата безжична опрема, вашето дете може да комуницира полесно и да се поврзе со  денешната аудио технологија, како што се мобилни телефони,  Bluetooth уреди , MP3 плеери и телевизори.


Accessories for children

Запознаје го Phonak Roger

Многу ситуации може да претставуваат предизвик за слушање, така што понекогаш дури и на повеќето напредни слушни помагала им е потребен додаток. Со нашата безжична опрема, вашето дете може да комуницира полесно и да се поврзе со  денешната аудио технологија, како што се мобилни телефони,  Bluetooth уреди , MP3 плеери и телевизори.

 


Do not delete or try edit this element

Специјалистот за слушни помагала ќе ви помогне да направите најдобар избор за вашето дете. Посетете експерт за му го обезбедите на вашето дете најдоброто.Do not delete or try edit this element