Типови на слушни помагала

комотно поврзани


Октријте го типот на слушни помагала кој вам најмногу ви одговара

Современите слушни помагала нудат широк спектар на функции и можности. Вашиот спцијалист за слушни помагала ќе ви помогне да го направите најдобриот избор. Тој или таа ќе ги имаат предвид вашите потреби, вашиот буџет, вашиот животен стил и вашите индивидуални преференции.

Do not delete or try edit this element


Слушни помагала
по мерка  

Овој тип на слушни помагала е направен специјално за да одговара на обликот на вашиот ушен канал со цел да се овозможи дискретност и комодитет. Тие се достапни во во повеќе природни бои, дискретни се и многу ефикасни. Најмалите модели се длабоко поставени во ушниот канал и се речиси невидливи. Овие модели се наменети за мало до големо оштетување на слухот.

 

ДОСТАПНИ МОДЕЛИ:

Virto  |  Tao  

Задушни слушни помагала (BTE)

Задушниот тип на слушни помагала е достапен за сите степени на оштетеност на слухот и му овмозможува на корисникот максимален комодитет при носење. Овој тип на слушни помагала е достапен во различни бои, стилови и големини.

ДОСТАПНИ МОДЕЛИ:

Bolero  |  Baseo Q  |  Sky  |  Naída 

Hearing aids

Ресивер-во-канал (RIC)

Овој тип на задушни слушни помагала е со помала димензија од стандардните задушни модели на апарати и е наменет за мало до големо оштетување на слухот. Овие слушни помагала се носат позади увото и овозможуваат максимален комодитет. Овие модели се достапни во различни бои и стилови.

ДОСТАПНИ МОДЕЛИ:

Audéo  |  Naída RIC  |  Sky RIC


Добијте професионална помош

Современите слушни помагала нудат широк спектар на функции и можности. Вашиот специјалист за слушни помагала ќе ви помогне да го направите најдобриот избор. Тој ќе ги има во предвид вашите потреби, вашиот буџет, вашиот животен стил и индивидуални преференции.