Имајте активен живот

уживајте во магичните моменти кои ги нуди животот


Phonak слушни помагала -флексибилни, колоритни и стилски

Phonak ги има вистинските слушни помагала за вас, без оглед на степенот на оштетеност на слухот, вашиот животен стил, вашите лични потреби, вашата возраст или вашиот буџет. Phonak развива исклучителни решенија за слухот за сите корисници.

Do not delete or try edit this element


Phonak Naída B

Пристап до подобра комуникација

Phonak Naida V hearing aid

Во 2007 година го преставивме првото слушно помагало Naida. Оттогаш, ширум светот се продадени  повеќе од 2,5 милиони Naida слушни помагала, а со тоа овој модел на слушно помагало постепено се разви во револуционерен изум.

 

Со лансирањето на Phonak Naída B, сега ја воведуваме 5-та генерација на светски најсилно помагало за слушање. Ова портфолио на нови производи отелотворува врвна моќност дизајнирани со мноштво наменски технологии, овозможувајќи му да биде прилагодено на вашите лични потреби.

 

Предности:

- Подобро слушање на високите фреквенции

- Одлично разбирање на говорот

- Подобрена изведба на слухот во близина на бучава и преку далечина кога се комбинира со технологијата на микрофонот Roger

- Модел кој овозможува полнење, а со тоа и полесна употребаPhonak Bolero V

Phonak Bolero B

Најдобри перформанси и голема сигурност

 

Апаратите за слушање Phonak Belong се создадени за да ви го поедностават животот и направат вашето слушање да биде едноставно. Она што го прави Bolero B толку посебен е неговиот уникатен оперативен систем наречен AutoSense OS. Овој оперативен систем има можност автоматски да ги прилагоди вашите слушни помагала на звучната околина. Сè што треба да направите е да ги вклучите, а останатото е автоматски. 

 

file_download Превземи упатство за употреба


Phonak Vitro V

Phonak SKY B

Клуч за целосно остварување на детсткиот потенцијал

 

 

Phonak Sky B е најновото и најсеопфатно портфолио, наменето исклучиво за деца од сите возрасти со мало до големо оштетување на слухот.

 

 

Sky B нуди шест модели во најмногу четири нивоа на изведба. Се одликува со уникатниот оперативен систем  AutoSense Sky OS, автоматска адаптибилна технологија на звуците во околината, SoundRecover2 и подобрено поставување на Roger микрофоните. Сите модели се отпорни на вода и прашина, што ги прави идеални за активен начин на живот на децата. Индикациското светло и високо отпорните куќишта им овозможуваат на родителите и на негувателите дополнителна доверба и безбедност. Достапно во различни бои, Sky B им овозможува на децата целосно да ја изразат својата личност.

 

 

 

file_download Превземи упатсво за употребаPhonak Bolero V

Phonak Audéo B

Најдобри перформанси и голема сигурност

 

Апаратите за слушање Phonak Belong се создадени за да ви го поедностават животот и направат вашето слушање да биде едноставно. Она што е карактеристично за Audeo B е неговиот уникатен оперативен систем наречен AutoSense OS. Овој оперативен систем има можност автоматски да ги прилагоди вашите слушни помагала на звучната околина. Сè што треба да направите е да ги вклучите, а останатото е автоматски. 

 

 

file_download Превземи упатство за употреба


Phonak Bolero V

Phonak Audéo B

Најдобри перформанси и голема сигурност

 

Изработено за совршено да се вклопи во вашето уво, Phonak Virto B се првите слушни помагала во светот со биометриска калибрација, кои ги земаат предвид вашата индивидуална анатомија на увото и потребите на слухот.

 

Идентификувани се над 1600 биометриски точки на податоци и единствените поставки за калибрација се пресметуваат засебно за секое слушно помагало Virto B. На овој начин, слушното помагало Virto B е во можност посигурно да лоцира од каде доаѓа звукот, а со тоа ви дава пристап до подобри перформанси во слушањето слухот. 

 

 

file_download Превземи упатство за употребаPhonak PilotOne

Phonak Vitus +
задушен модел

Клуч за сигурност во слушањето

 

Моделот Phonak Vitus / Vitus + обезбедува солидни перформанси во мноштво различни звучни ситуации. Можете да бидете сигурни дека добивате квалитетно помагало за слушање со докажана технологија Phonak која е врвна, сигурна и достапна.

 

 

file_download Превземи упатство за употреба
Phonak Vitus +
канален модел

Клуч за сигурност во слушањето

 

Моделот Phonak Vitus / Vitus + обезбедува солидни перформанси во мноштво различни звучни ситуации. Можете да бидете сигурни дека добивате квалитетно помагало за слушање со докажана технологија Phonak која е врвна, сигурна и достапна.

 

file_download Превземи упатство за употреба


Do not delete or try edit this element

Phonak Baseo Q

Phonak Baseo Q

Основен модел на апарат по достапна цена

 

 

Baseo Q се одлични дигитални апарати од основната класа.  Овозможуваат конфорно слушање и ја подобруваат комуникацијата во тивка средина. Наменети се за мало до големо оштетување на слухот.

 

file_download Превземи упатство за употреба


Phonak Tao Q

Phonak Tao Q

Невидлив канален апарат по достапна цена

 

Tao Q се одлични канални дигитални апарати од основната класа.  Овозможуваат конфорно слушање и ја подобруваат комуникацијата во тивка средина. Наменети се за мало до големо оштетување на слухот.

 

file_download Превземи упатство за употребаDo not delete or try edit this element

Специјалистот за слушни помагала ќе ви помогне да направите најдобар избор. Тие ги имаат предвид вашите потреби, вашиот буџет, вашиот животен стил и вашите индивидуални преференции. Do not delete or try edit this element