Упатства за употреба на македонски јазик и
дополнителни информации
 

Дознајте ги сите новости за вашите слушни помагала и безжични додатоци, дознајте корисни совети, нови подесувања и повеќе... 

Превземете ги упатствата за употреба и мобилните апликации


file_download МОБИЛНИ АПЛИКАЦИИ


Tinnitus Balance App

 

   

Phonak Leo  Interactive Stories

  iPad

Find Leo’s Colorful World on Quiver App

     file_download Слушни помагала


Download
Фонак слушни решенија за секого
брошура на македонски јазик -.pdf
Adobe Acrobat Document 5.9 MB
Download
Baseo Q5, Q10, Q15
Упатство за употреба на македонски јазик
Adobe Acrobat Document 8.5 MB

Download
Naida B
Упатство за употреба на македонски јазик
Adobe Acrobat Document 8.1 MB

Download
Virto B
Упатство за употреба на македонски јазик
Adobe Acrobat Document 5.1 MB
Download
Bolero B
Упатство за употреба на македонски јазик
Adobe Acrobat Document 10.1 MB

Download
Tao Q
Упатство за употреба на македонски јазик
Adobe Acrobat Document 8.6 MB

Download
Vitus задушен тип
Упатство за употреба на македонски јазик
Adobe Acrobat Document 9.4 MB

Download
Vitus канален тип
Упатство за употреба на македонски јазик
Adobe Acrobat Document 3.9 MB

file_download Бежични додатоци


Download
Phonak Wireless Communication Portfolio
Phonak Wireless Communication Portfolio.
Adobe Acrobat Document 4.4 MB

file_download Informational/ support 


Download
Две уши слушаат подобро од едно
брошура на македонски јазик.pdf
Adobe Acrobat Document 2.1 MB


Сѐ уште не сте го пронашле вашиот производ?

Потребна ви е дополнителна помош со прилагодувањето?
Не двоумете се да нѐ контактирате.