Откријте повеќе за слухот на вашето дете

педијатриски решенија за секоја возраст


Слушни помагала и додатоци за деца

Секое дете е уникатно па така е и со неговото слушање. Со широкиот спектар на Phonak слушните помагала и безжични додатоци за комуникација, постои технолошко решение за деца на секоја возраст.

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

Слушни помагала за деца

Наменети за сите возрасти, од бебе до тинејџер. Phonak ги разбира потребите на децата и користи технологија која не само што ќе им овозможи оптимално слушање, туку и забава и задоволство при носењето. Дознајте повеќе за перформансите и дизајнот на Phonak Sky.


Do not delete or try edit this element

Запознај го Phonak Sky

Нова педијатриска линија на слушни помагала наменета за деца.

Најобемно портфолио досега, исклучиво наменето за деца на секоја возраст со мало до тешко оштетување на слухот.

 

Слушните помагала "Phonak Sky" се дизајнирани земајќи ги во предвид потребата за забава и истражувачкиот дух на детето. Овие помагала се отпорни на вода, пот и прашина, што ги прави совршен придружник на детстките активности.

 

Phonak Sky им овозможува на децата да ја изразат сопствената личност со прилагодување на нивните слушни помагала, благодарение на можноста за избор на бои за куќишта на помагалата и оливите.

 


Безжични комуникациски додатоци за деца

Во многу ситуации слушањето е предизвик. Понекогаш дури и на софистицираните слушни помагала им е потребен додаток. Со нашата безжична опрема, вашето дете може да комуницира полесно и да се поврзе со денешната аудио технологија, како што се мобилни телефони, Bluetooth уреди , MP3 плеери и телевизори.


Accessories for children

Запознаје го 
Phonak Roger

Во многу ситуации слушањето е предизвик. Понекогаш дури и на софистицираните слушни помагала им е потребен додаток. Со нашата безжична опрема, вашето дете може да комуницира полесно и да се поврзе со денешната аудио технологија, како што се мобилни телефони, Bluetooth уреди , MP3 плеери и телевизори.

 


Do not delete or try edit this element

Специјалистот за слушни помагала ќе ви помогне да го направите најдобриот избор за вашето дете. Посетете специјалист и обезбедите му го најадоброто на вашето дете.Do not delete or try edit this element