Совршено се вклопуваат

модерни решенија за сите корисници


Современи решенија за слухот

Во последните неколку години, слушните помагала се имаат значително изменето. Без оглед на вашиот степен на оштетување на слухот - од мало до тешко - слушните помагала на Phonak се вклопува совршено во вашиот живот. Слушните помагала се разликуваат значително во големината и карактеристиките. Подолу може да прочитате за сите достапни слушни помагала кои можат да го направат вашиот живот подобар.

Do not delete or try edit this element


Типови на слушни помагала

Дали првпат носите слушни помагала или веќе имате искуство?

 

Пронајдете ги слушните помагала кои вам најмногу ви одговараат.

 

Дознајте повеќе

Hearing aids

 

Најдете го најдоброто решение за вашето оштетување. 

 

 

Дознајте повеќе

 

 

 

Педијатриски решенија

Најдобрите педијатриски решенија за слух за деца на секоја возраст.

 

 

Дознајте повеќе


Do not delete or try edit this element

Специјалистот за слушни помагала, може да ви помогне да се направите избор кој е совршен за вас. Тој ќе ги има предвид вашите потреби, вашиот буџет, вашиот животен стил и вашите индивидуални преференции.

 Do not delete or try edit this element