Контактирајте не'

Ве молиме доколку имате прашањe пополнете го прашалникот со вашите податоци и испратете го.

СЛУХ 1 ДОО

бул.Партизански одреди бр.66A/2-1М
1000 Скопје | Македонија

T.  +389 2 307 60 61  F.  +389 2 307 60 62 

E.  info@sluh.com.mk  

www.sluh.com.mk

 

Јавете се  на 02 3076 061

 

                            или испратете ни порака

Do not delete or try edit this element

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

Со пополнување на овој формулар, се согласувате на нашата политика за приватност и услови на користење .Упатства за употреба и мобилни апликаци

 

Најдете и превземете упатства за употреба и бесплатни апликации на smartphone за вашите Phonak производ.

Превземи

Пронајдете специјалист за слушни помагала близу вас

Лоцирајте и контактирајте специјалист за слушни помагала во вашата област. Тој ќе ви помогне во изборот на слушното помагало.

Пронајди експерт

Phonak за професионалци

Дали сте специјалист за слушни помагала? Соработувајте со Phonak, запознајте ја нашата технологија, слушни апарати и додатоци. Придружете ни се во нашата професионална мрежа. 

Дознајте повеќе