Phonak во
Северна Македонија

СЛУХ 1 ДОО е единствен локален партнер за дистрибуција на Phonak, на територијата на Северна Македонија.


СЛУХ 1 ДОО

Фонак е присутен во Северна Македонија преку својот локален партнер за дистрибуција СЛУХ 1 ДОО.

СЛУХ 1 е трговско друштво за промет и изработка на ортопедски слушни помагала, генерален застапник за Фонак за Северна Македонија. Основано е во 1994 година од страна на прим. д-р Љубомир Прокопиев и од тогаш неговата главна цел е насочена кон проблематиката на слухот и оштетувањето на слухот.


Тимот на специјалисти во СЛУХ 1, кои секојдневно веќе 27 години, работат со луѓето со оштетен слух, имаат огромно искуство стекнато низ годините, но и преку редовните обуки и усовршувања директно во седиштето на Фонак во Швајцарија. Со целосна доверба во високотехнолошките достигнувања на Фонак, СЛУХ 1 веќе 27 години овозможува овој најквалитетен производител на слушни помагала да биде присутен и на македонскиот пазар.

 

Главната премиса на СЛУХ 1 е секогаш да се стреми кон постојано подобрување и понуда на најсофистицирани можности за луѓето со оштетен слух. Како и градење долга и лојална комуникација со своите клиенти, преку максималната грижа за нив и за нивниот слух.

Надежда Прокопиева Бежовска

- Генерален менаџер -

Анета Дренковска

- Продукт менаџер -

Илија Прокопиев

- Маркетинг -

 

Мирјана Панчевска

- Лабораториски техничар - 

 

 Do not delete or try edit this element

Вашиот пат до подобар слухDo not delete or try edit this elementDo not delete or try edit this element


Новости, настани и активности 

 

Прочитајте за нашите последни новости,настани,производи или семинари кои ги организираме 


Phonak се придружува кон зелените

17.08.2014

 

 

Phonak се придружува кон зелените II

13.08.2015

 

Презентација на Phonak

11.11.2015