Phonak во Македонија

Фонак е присутен во Македонија преку својот локален партнер за дистрибуција СЛУХ 1 ДОО.


СЛУХ 1 ДОО

Фонак е присутен во Македонија преку својот локален партнер за дистрибуција СЛУХ 1 ДОО.

СЛУХ 1 е претпријатие за промет и изработка на ортопедски слушни помагала, генерален застапник за Фонак www.phonak.com за Р.Македонија.
Основано е 1994 година и од тогаш главната цел на претпријатието е насочена кон проблематиката на луѓето со оштетен слух.

Високотехнолошките достигнувања на Фонак им овозможуваат на луѓето со оштетен слух комуникација и целосна интеграција во општеството.

Нашата визија за иднината се стреми кон постојано подобрување и нудење на нови начини за остварување на природната релација со светот на звуците.

 

-  -

 

 

-  -

 

Надежда Прокопиева Бежовска

- Менаџер -

 Do not delete or try edit this element

Вашиот пат до подобар слухDo not delete or try edit this elementНовости,настани и активности 

 

Прочитајте за нашите последни новости,настани,производи или семинари кои ги организираме 


Phonak се придружува кон зелените

17.08.2014

 

 

Phonak се придружува кон зелените II

13.08.2015

 

Презентација на Phonak

11.11.2015