Специјалисти близу вас

Тимот на СЛУХ 1 се единствените квалификувани специјалисти за Phonak слушните помагала на територијата на Северна Македонија. 

Тие се секогаш достапни да одговорат на вашите прашања поврзани со оштетувањето на слухот и да ви
ги понудат вистинските решенија.


location_on  Скопје


СЛУХ 1 ДОО

б ул. Партизански одреди бр.66A/2-1М
ТЦ.Лептокарија, до аптеката Зегин во влезот на први кат
1000 Скопје | Македонија

T. +389 2 307 60 61 F. +389 2 307 60 62

E. info@sluh.com.mk

W. www.sluh.com.mk

 

Mon - Fri:  9:00am - 5:00pm

Sat: 9:00 - 12:00 pm


Нашата локација на мапа

Доколку ви е потешко да не најдете, ве молиме контактирајте не 


Google Maps content is not displayed due to your current cookie settings. Click on the cookie policy (functional) to agree to the Google Maps cookie policy and view the content. You can find out more about this in the Google Maps privacy policy.