Phonak стилови на слушни помагала

Конфорно поврзани


Октријте го стилот кој е совршен за вас

Современите слушни помагала нудат широк спектар на функции и разновидност. Вашиот спцијалист за слушни помагала ќе ви помогне да направите избор кој е совршен за вас. Тие ќе ги имаат предвид вашите потреби, вашиот буџет, вашиот животен стил и вашите индивидуални преференции.

Откријте ги стиловите

keyboard_arrow_down

Do not delete or try edit this element


Индивидуални производи 

Овие модели се направени специјално за да одговараат на обликот на вашиот ушниот канал за да овозможат максимална корист и најдобар комфор. Тие се достапни во во повеќе природни бои, дискретни се и многу ефикасни.Најмалите модели се длабоко поставени во ушниот канал и се речиси невидливи. Овие модели се наменети за мало до големо оштетување на слухот.

 

ДОСТАПНИ МОДЕЛИ:

Virto  |  Tao  

Hearing aids

Ресивер-во-канал (RIC)

Овие модели се со помала димензија од стандардните задушни модели на апарати и се наменети за мало до големо оштетување на слухот.Се носат позади увото и му овозможуваат максимален конфор на корисникот при носење. Овие модели се достапни во различни бои, столови и дизајн.

ДОСТАПНИ МОДЕЛИ:

Audéo  |  Naída RIC  |  Sky RIC

Зад Увото (BTE)

Задушните модели се достапни за сите степени на оштетеност на слухот и му овмозможуваат на корисникот максимален конфор при носење. Овие модели се достапни во различни бои, стилови и дизајни.

ДОСТАПНИ МОДЕЛИ:

Bolero  |  Baseo Q  |  Sky  |  Naída 


Добијте професионална помош

Современите слушни помагала нудат широк спектар на функции и разновидност. Вашиот специјалист за слушни помагала ќе ви помогне да го направите најдобриот избор. Тој ќе ги има предвид вашите потреби, вашиот буџет, вашиот животен стил и индивидуални преференции.