Совршено се вклопуваат

Модерни решенија за сите корисници


Модерни решенија за слухот

Слушните помагала, во последните неколку години, се имаат значително изменето. Без оглед на вашиот степен на оштетеност на слухот- од мало до тешко - Phonak апаратот се вклопува совршено во вашиот живот. Слушните помагала се разликуваат значително во големината и карактеристиките, а  подолу може да прочитате за сите достапни решенијата кои може да се направат вашиот живот подобар.

Do not delete or try edit this element


Стилови на слушни помагала

Прв или постојан корисник? Пронајдете го стилот кој вам ви одговара.

 

Дознајте повеќе

Hearing aids

Најдете го совршеното помагало според вашиот животен стил.

 


Дознајте повеќе

Педијатриски решенија

Дознајте кои педијатриски решенија постојат според возраста на детето.

 

Дознајте повеќе


Do not delete or try edit this element

Специјалистот за слушни помагала, може да ви помогне да се направите избор кој е совршен за вас. Тој ќе ги има предвид вашите потреби, вашиот буџет, вашиот животен стил и вашите индивидуални преференции.

 Do not delete or try edit this element